ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική είναι μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Από τις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας έως και τις Γενικές ασφαλίσεις - αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών κ.τ.λ., η Groupama προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους. Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους , ενώ οι συνδυαστικές λύσεις που προσφέρει, σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες επιλογής που δίνονται στον πελάτη.

Η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama και φιλοδοξεί να κατακτήσει μια εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για ασφάλιση υγείας εδώ για να ενημερωθείτε για τα Πρόγραμμα Υγείας και να διαλέξετε εκείνο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.
Σχόλια

SpiderMetrix